Kryetari i Kuvendit Veseli,vizitë zyrtare në Bullgari

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli do të zhvillojë vizitë zyrtare në Bullgari, ku do të pritet nga homologia e tij, ​Tsveta Karayancheva, kryetare e Parlamentit bullgar.

Gjatë takimit me kryetaren e Parlamentit të Bullgarisë, Kryeparlamentari Veseli do të diskutoj për marrëdhëniet ndërmjet dy Parlamenteve dhe thellimin e bashkëpunimit bilateral ndërmjet Kosovës dhe Bullgarisë.

Gjatë vizitës në Sofje, Kryeparlamentari Veseli do të merr pjesë edhe në ​Koncertin Festiv të cilin e ka organizuar Ambasada e Kosovës në Bullgari me rastin e 10 vjetorit te marrëdhënieve diplomatike midis Republikës së Kosovës dhe Republikës së Bullgarisë si dhe do të përcjell lojën e kombëtares kosovare përballë asaj bullgare.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close