Skenari më i mundshëm politik sipas Dr. Prof. Nazim Qehaja

Hashim Thaçi zgjidhet president, opozita nuk tërhiqet nga protestat, Hashimi, në emër të demokracisë dhe unitetit, pas një muaji shpall zgjedhjet, Isa Mystafa kompromitohet, LDK eleminohet, PDK avancohet.

jpg.partitë
Në Gjykatën Speciale do të gjykohen për vrasje në bashkëpunim, për krime ekonomike dhe korrupsion pjesa më e madhe nga antarësia e LDK-së. Kështu do të jetë fundi. Këtu ka dhe marrëveshje mes PDK-së dhe njërit nga oponentët kryesorë të opozitës, të cilit i është garantuar pozita e kryeministrit, emri i të cilit fare mirë dihet. Të gjitha këto lojëra nuk i kupton fare Isa, Kurti, as Lima!
Akademik dhe i marrë, kjo bën vaki veç ndër shqiptarë! E sa i mençur është Hashimi, nuk është i rastit dhe Gjarpër-emërtimi. E mashtroi Amerikën, e s’po e bën budallë Isën.

 

 Prof. dr. Nazim F. Qehaja

 

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close