Zhbogar: Të mblidhen liderët politikë

PRISHTINË, 26 Shkurt/ATSH/.- Përfaqësuesi Special e BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, duke parë zhvillimet e sotme brenda dhe jashtë Kuvendit të Kosovës, ka thënë se është mirë që të mblidhen të gjihë liderët e partive politike që të gjejnë gjuhën e përbashkët.

zhbogar

Ai ka thënë se seanca për zgjedhjen e presidentit të ri të Kosovës është duke u zhvilluar nën presion të madh.

Zhbogar ka thënë se nuk po i pëlqen kjo pamje e Prishtinës, në momentet kur përleshjet e Policisë së Kosovës me protestuesit e opozitës po vazhdojnë end

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close