Çfarë tha Satoshi Ōmura pasi fitoi çmimin Nobel!


Satoshi Ōmura (大村 智) Fitues i sivjetshëm i çmimit Nobel për mjekësi,të cilin e ndau tok me dy të tjerë ,William Campbell nga Irlanda dhe Yauyou Tu nga Kina ka dhënë një deklaratë interesante pasi e ka fituar këtë çmim.

omura_home

Ai ka thënë -Kaq shumë kam mësuar nga mikroorganizmat e edhe i mvarur jam nga ta sa që ma me dëshirë do ua kisha dhënë atyre shpërblimin. Ai pastaj për TV Japoneze NHK shtoi se -Mikroorganizmat janë shumë të rëndësishëm për njeriun!

-Ato mund të jenë edhe partnerë tanë.Dhe shpresoj se pas këtij çmimi,kjo lëmi do fitoj më shumë përkrahje dhe kujdes,që më pçastaj qeniet njerzore të kenë më shumë përfitime nga to.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close