Aktgjykimi i plotë i Gjykatës Kushtetuese për Dekretin e presidentit

Subjektet politike në Kosovë  e kanë pranuar sot interpretimin e plotë nga Gjykata Kushtetuese i cili ka shkaktuar kënaqësi te disa parti të cilat janë të interesuara për të krijuar qeverinë Hoti në koalicion (LDK;AAK;Nisma…) Si dhe nga ana tjetër protesta të Lëvizjes Vetëvendosje.

Këtu mund ta lexoni të plotë aktvendimin:

https://gjk-ks.org/wp-content/uploads/2020/06/ko_72_20_agj_shq.pdf?fbclid=IwAR24QkPZ7zBR-LWhJ121_9myxZWx7bU_-V6fCoSdxirSGAq9lgqd6ccALGU

/proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close