Avokati i Thaçit –Para Speciales: Ku i keni akuzat për trafikim organesh

Avokati mbrojtës i Thaçit, David Hooper ka kërkuar nga prokuroria në Hagë që të tregojë se ku janë akuzat për trafikim organesh dhe ‘Shtëpinë e Verdhë”

“Ju jeni marrë me aktakuzën ka nja 6 muaj që po merreni me të dhe kjo është hera e parë që dëgjoni nga mrbojtja për këto cështje. Zoti Thaci u vetdeklarua jofajtor për të gjitha pikat në këtë aktakuzë. Dua ta bëj të qartë se ai e kundërshton të gjithë narrativën e kësaj aktakuze. Ne jemi në dijeni se që në qershor prokurori ka deklaruar se ka ngritur këtë aktakuzë megjithëse ishte e pazakontë pak por tani e kemi aktakuzën megjithëse është tejet i redaktuar dhe nuk është aq informues dhe tregues për ne si mbrojtje sa do të ishte nëse nuk do ishte hequr cenzura. Megjithatë, ku janë aktakuzat për vjedhjet e organeve dhe atë shtëpinë e verdhë sepse faktikisht kjo ishte akuza apo pretendimi i Gjykatës”, ka thënë ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close