Elon Musk bën testin për coronavirus dhe befasohet nga rezultati

Drejtori ekzekutiv i kompanisë Tesla, Elon Musk tha se ai bëri katër teste të koronavirusit në të njëjtën kohë, dy prej të cilave ishin pozitive dhe dy negative.
Ai e postoi këtë njoftim dje në Twitter dhe shprehu dyshimin se diçka e dyshimtë po ndodhte.

“Sot u testova katër herë për koronavirus. Dy teste ishin negative, dy pozitive. E njëjta makinë, e njëjta motër, e njëjta provë. Një test i shpejtë i antigjenit”, shkroi Musk, raporton Reuters./proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close