​IKSHPK: Mos lejoni të rrezikoni kaq shumë jetë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës po vazhdon me apelin për kujdes ndaj virusit vdekjeprurës Covid-19.

Instituti ka apeluar te të gjithë qytetarët që të mbajnë maska dhe t’i mbrojnë të afërmit e tyre.

“Maskat janë të obliguara kudo. Mbani distancën. Virusi është gjithandej. Mos lejoni të rrezikoni kaq shumë jetë. Ruani personat me sëmundje kronike dhe të moshuarit. Ruani veten dhe të afërmit tuaj. Na ruani neve punëtorëve shëndetësorë që të ju ruajmë shëndetin tuaj”, thuhet në apelin e IKSHPK-së.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close