10 fituesit e fundit të “Ariut të Artë”

ATSH-AFP/ – Më poshtë vijojnë 10 fituesit e fundit të festivalit prestigjioz të kinemasë në Berlin, të cilët kanë fituar Ariun e Artë në vite.

– 2021 : “Bad luck banging or loony porn” nga Radu Jude (Rumani)

– 2020 : “There is no evil” nga Mohammad Rasoulof (Iran)

– 2019 : “Synonymes” nga Nadav Lapid (Izrael)

– 2018 : “Touch me not” nga Adina Pintilie (Rumani)

– 2017 : “Corps et âme” nga Ildiko Enyedi (Hungari)

– 2016 : “Fuocoammare, par-delà Lampedusa”nga Gianfranco Rosi (Itali)

– 2015 : “Taxi Teheran” nga Jafar Panahi (Iran)

– 2014 : “Black Coal” nga Diao Yinan (Kinë)

– 2013 : “Mère et fils” nga Calin Peter Netzer (Rumani)

– 2012 : “César doit mourir” nga Paolo dhe Vittorio Taviani (Itali)

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close