Publicisti Fahri Xharra nuk ndalet.Nxjerr pesë vëllime të reja të librit ” Çështja shqiptare ndër shekuj”

Publicisti Fahri Xharra nuk ndalet.Nxjerr pesë vëllime të reja të librit ” Çështjes shqiptare ndër shekuj”

Publistika historiografike shqiptare u pasurua edhe me pesë vëllime të reja të librit ” Çështjes shqiptare ndër shekuj”,e autorit Fahri Xharra.

Libri i parë ishte botuar ne vitin 2016, dhe tani iu shtuan edhe pesë vëllime të reja, botuar këto ditë të cilat së bashku i kanë mbi 5500 faqe.

Është ky një kontribut i shtuar historisë sonë nga një këndvështrim ndryshe ,i shabloneve të mëparme të paqarta ,që nuk i jepnin historisë sonë vendin e merituar.

Së shpejti do të fillon shpërndarja nëpër libraritë e Kosovës.

/Xh.Arifi/F.Xharra/Proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close