Nikolić dëshiron që pranimin e Kosovës në UNESCO ta bartë në bisedimet,në Bruksel

Kryetarit serb Nikolić nuk i pëlqeu fare vendimi i këshillit ekzekutiv të UNESCO për anëtarësimin e Kosovës në Atë Organizatë.Ai sot për Gazetarë,nga Kragujevci u shpreh se se nuk është aspak i mirë ky vendim dhe se do i vazhdojnë përpjekjet që ndoshta të ndrrojnë diçka deri në Nëntor.

2233
“Ne duam që këtë qështje ta zhvendosim në bisedimet në Bruksel , që shqiptarët të mos na mashtrojnë ma tutje, duke shkuar dhe duke bërë kërkesë për anëtarësim në çdo organizatë , ku mund të na mbivotojnë për t’u bërë anëtarë , a këndej të i shmangen marrveshjes me ne , ” tha presidenti serb .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close