Kurti për Ekipin Olimpik të Kosovës:Zemrat tona plot krenari e shpresë

Kryeministri Albin Kurti ka komentuar parakalimin e Ekipit Olimpik të Kosovës në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Tokio 2020.

Përmes një statusi në Instagram, Kurti ka thënë se përkushtimi i jashtëzakonshëm e përpjekjet e pandalshme të tyre për të ngadhënjyer mbi çdo barrierë e sfidë në këtë rrugëtim, janë frymëzim për të gjithë ne.

Ky është statusi i tij i plotë:

Pas një rruge të gjatë, trasuar me fuqinë e ëndrrave të shumë brezave sportistësh, ekipi olimpik i Kosovës parakaloi në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Tokio 2020.

Përkushtimi i jashtëzakonshëm e përpjekjet e pandalshme të tyre për të ngadhënjyer mbi çdo barrierë e sfidë në këtë rrugëtim, janë frymëzim për të gjithë ne.

Zemrat tona janë plot krenari e shpresë, për sakrificat dhe sukseset e sportistëve tanë.

Na priftë e mbara e dalshim faqebardhë!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close