“Tokyo 2020”: Kosova në top 10-she

Janë bërë katër ditë që prej kur kanë nisur Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”.

Në renditje e përgjithshme të deritanishme Kosova gjendet e ranguar lartë.

Falë dy medaljeve të arta të fituara nga xhudistet Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova, vendi ynë është në vendin e 10-të.

Momentalisht prijnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës me nëntë të arta, pesë të argjendta dhe tetë të bronzta, e ndjekur nga Kina dhe Japonia që kanë gjithashtu nga nëntë medalje të arta.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close