OBSH: Delta e rrezikshme, por vaksinat e mposhtin

Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se varianti shumë infektues Delta do të bëhet lloji mbizotërues në të gjithë botën, por një studim premtues tregon se vaksina të caktuara me dy doza vazhdojnë të jenë mbrojtëse nga ky variantë.

Përdrisa në shumë vende të botës varianti delta i këtij virusi është bërë dominant dhe po sjell gjithnjë e më shumë të rinjtë në spitale në gjendje të rënduar klinike./proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close