Kush po na bllokon në rrjetet sociale ?

Shkruan Fahri Xharra

Që po na bllokojnë të gjithë jemi dëshmitar. Që nuk guxojmë të shkruajmë asgjë nga historia në lidhje me serbët, grekët dhe turqit edhe kjo dihet. Të gjithë ata që shkruajnë e dinë, sepse të gjithë bllokohen pa mëshirë.

Se na bllokon firma Acromax Media GMBH në Gjermani edhe këte e dimë.
Por këte që e lexova mbeta shumë i habitur që Qeveria shqiptare e ka hisen e vet në bllokimin tonë.

Pse nuk guxojmë të shkruajmë atë që e dimë? Kujt nga shqiptarët po i pengon e vërteta që po shfaqet.

Sa vështirë e kam ti besoj këtij shkrimi të autorit Johannes Estrada !
Acromax Media është një vegël qeveritare shqiptare , shkruan autori.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close