Imami arab i një xhamie në Gjermani fyen rëndë shqiptarët dhe flamurin e tyre

Imami arab Abu Rumais, nga një xhami në qytetin gjerman Braunschweig, u bëri thirrje shqiptarëve që vizitojnë atë xhami të hedhin flamurin shqiptar në plehra.

Ai e tha këtë kur një besimtar e pyeti nëse mund të mbante një aksesor me flamurin shqiptar, raportojnë mediat prishtinase.

“Hidheni atë në plehra. Flamuri përfaqëson jobesimtarët, jo myslimanët dhe është kundër Islamit,” i tha Abu Rumaisa shqiptarit.

Çdo njeri duhet ta mbrojë dinjitetin dhe krenarinë e popullit të vet.Pa marrë parasyshë nëse i pëlqen dikujt apo jo.

Çoroditja fashiste fetare e cila mohon edhe simbolet edhe popujt ,nuk duhet të tolerohet e as të përkrahet nga asnjë besimtar shqiptar.Të gjithë s’pari duhet ta vendosin interesin e kombit ,dhe nuk duhet të dëgjojnë lloj-lloj palaço i cili në emër të zotit dëshiron të shpërndajë ideologjinë e tij,e cila në fund të fundit s’ka të bëjë asgjë me zotin.Se përndryshe do ishte “përmirësim” i vet krijimit të tij i cili ka krijuar njerëz që flasin gjuhë të ndryshme në Tokë.
Pa Atdhe nuk ka as fe./LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close