Pogaçëza me djath

Pogaçëza të thjeshta e të shpejta me pak përbërës.

Miellin, margarinën dhe djathin bashkojini e kriposini. Brumin lëreni të pushojë në frigorifer (më së miri 24 orë).

Pastaj hapeni një petë me tëhollues dhe me ndihmën e një gote nxirrini pogaçëzat.

Lyejini me vezën e rrahur dhe piqini në furrën e parangrohur në 250 gradë derisa të marrin një ngjyrë të bukur.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close