Studimi:Doza shtesë e ashtuquajtur “booster” e vaksinës anti-covid mbron deri në 15 herë më shumë

Një studim mbi pak më shumë se të një milion njerëzve të moshës mbi 60 vjeç, i cili u krye në Izrael, tregoi se doza shtesë e tretë e vaksinës së prodhuar nga Pfizer mbron deri në 15 herë më shumë në krahasim me ata që kanë marrë vetëm dy doza. Siç thuhet, përgjigja imune pas dozës përforcuese filloi të japë një përgjigje relativisht shpejt, në intervalin midis shtatë dhe 12 ditëve./Lsh

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close