GURI

Nehas SOPAJ

Lexo, nëna ime, këtu, në këtë gurë
Të fortë – dhembjen
Dhe heshtjen tonë.
Lexo kohën e thikës dhe barotit

Lexo, nëna ime, këtu, në këtë gurë
Vdekjen dhe lindjen tonë.
Lexo kohën e kuajve, dhelprave,
Gjarpërinjve, guacave, ujqërve.

Lexo, nëna ime, këtu, në këtë gurë
Të fortë – ardhjen tone të vonë.
Lexo zgjerimin e nxehtësisë së tokës.
Lexo si ndërtohet ura.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close