458 pacientë me COVID-19 në oksigjeno-terapi

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se bazuar në raportet nga klinikat Covid-19 të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme, në trajtim mjekësor nga COVID-19, janë 591 pacientë.

Sipas njoftimit, prej tyre, 458 me oksigjeno-terapi dhe 49 në gjendje të rënduar shëndetësore në kujdes intensiv mjekësor.

“Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme”, thuhet në njoftim.

Klinika Infektive, 87 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 47 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 27 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 60 pacientë

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 24 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 55 pacientë

Spitali i Gjakovës, 50 pacientë

Spitali i Pejës, 102 pacientë

Spitali i Gjilanit, 49 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 10 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 32 pacientë

Spitali i Ferizajt, 42 pacientë

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close