Kanella ul presionin e gjakut

Ka shumë përfitime shëndetësore nga konsumimi i kanellës dhe kjo është arsyeja pse ajo duhet të ketë vendin e saj në dietë. Një nga to është ndikimi pozitiv në uljen e presionit të gjakut.

Ulja e presionit të gjakut është gjithashtu një lloj i caktuar mbrojtjeje për të gjithë sistemin kardiovaskular.

Në një studim, hulumtuesit gjetën një ulje të ndjeshme të presionit sistolik dhe diastolik të gjakut me konsumimin afatshkurtër të kanellës në pacientët me diabet të tipit 2.

Një lugë çaji kanellë në ditë është sasia e duhur pa efekte të dëmshme për presionin e gjakut ose sheqerin në gjak./LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close