Ministrja Haxhiu raporton në Komisionin për Legjislacion

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot nban mbledhje.

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Votimi në lidhje me kërkesën e Kryetarit të Kuvendit për interpretim të Rregullores së Kuvendit;
3.    Shqyrtimi në parim i Projekt-kodit nr.08/L-032 i procedurës penale;
E ftuar Ministrja e Drejtësisë znj. Albulena Haxhiu.
4.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 08/L-020 për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet civile;
5.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 08/L-026 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 04/L-213  bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet penale;
6.    Raporti i punës së Komisionit për sesionin pranveror;
7.     Formimi i grupit punues për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit sipas planit të punës së Komisionit;
8.    Të ndryshme.
Vendi: N506 Koha: 10:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close