2 mijë e 928 raste aktive me COVID-19

Aktualisht në vend janë 2 mijë e 928 raste aktive me COVID-19. Sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) më së shumti raste aktive janë në Komunën e Prishtinës.

Në raportin e fundit, IKShPK njoftoi për 4 raste të vdekjes dhe 45 raste të reja me koronavirus.

Pas rritjes së numrit të rasteve të vdekjes por edhe të rasteve pozitive në javën e fundit të gushtit bënë që institucionet shtetërore e shëndetësore të vendosin masa antiCOVID-19.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close