Betohen kadetët e Qendrës për Studime Universitare të FSK-së

Në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë, të premten, me 1 tetor, duke filluar nga ora 10:30, do të mbahet ceremonia e betimit të kadetëve të Qendrës për Studime Universitare e FSK-së (Gjenerata 2025).

Pjesëmarrës në këtë ceremoni do të jenë: ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama, si dhe zyrtarë të tjetër të lartë vendorë e ndërkombëtarë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close