Në komunën e Kërçovës janë regjistruar 48.000 qytetarë

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në komunën e Kërçovës përfundoj në afatin ligjor. Në përputhje me afatin, janë regjistruar 48.000 qytetarë, banorë të kësaj komune që jetojnë në vend. Gjatë këtij operacioni statistikor ishte i vogël numri i qytetarëve që refuzuan të regjistrohen dhe që kishin dyshime, konfirmoi Emin Nasufi kryetari i Komisionit komunal për regjistrim.

“Në komunën tonë në afat ligjor. Në përputhje me afatin, janë regjistruar 48.000 qytetarë, banorë të kësaj komune që jetojnë në vend. Gjatë këtij operacioni statistikor ishte i vogël numri i qytetarëve që refuzuan të regjistrohen dhe që kishin dyshime. Por arritëm me sukses që edhe këto persona t’i regjistrojmë në afatin ligjor dhe të përfundojmë operacionin e përgjithshëm”, shtoi Nasufi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close