Sot përfundon afati për akreditimin e mediave për Zgjedhjet Lokale

Sot përfundon afati për aplikim të mediave të cilat duan të akreditohen për të përcjellur procesin zgjedhor.

Lajmi bëhet i ditur nga Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili tha për KosovaPress se akreditimi ua bën të mundur mediave që të përcjellin procesin e votimit në ditën e zgjedhjeve dhe aktivitetet tjera në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pas ditës së zgjedhjeve.

Sipas tij, mediat nga shtetet tjera, mund të dorëzojnë aplikimin e tye përmes e-mailit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close