Largohet kamioni i fundit barrikadues në Jarinje

Kamioni problematik me mbishkrimin e “Zajednicës”, në Jarinje është larguar nga rruga. Pavarësisht kësaj Njësia Speciale mbetet në pozicionet e tyre, duke pritur urdhrin për largim.

Kujtojmë se deri në ora 16:00 është afati kur barrikadat, por edhe Njësia Speciale e Policisë së Kosovës duhet të largohen nga rrugët në Jarinjë dhe Bërnjakë, për t’i liruar vendin KFOR-it i cili për dy javë do të jetë forca e vetme që do të operojë atje.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close