Mbi 600 gjoba për një ditë për mosrespektim të masave

Policia e Kosovës po vazhdon të shqiptoj gjoba ndaj gjithë atyre që nuk po respektojnë masat ANTI-COVID.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit policia ka bërë të ditur se ka shqiptuar 614 gjoba për mosrespektim të masave.

Ndërsa, mijëra gjoba ka shqiptuar policia ditëve të kaluara për mosrespektim të këtyre masave.

Policia gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar edhe gjoba ndaj atyre që nuk kanë respektuar rregullat në trafik.

Gjatë kësaj kohe policia ka shqiptuar 868 tiketa trafiku.

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 19 aksidente trafiku me të lënduar, 27 aksidente me dëme materiale dhe një aksident me fatalitet.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close