Shqipëria i kërkon “The Sun” që të përgënjeshtrojë lajmin për emigrantët

Ministria e Jashtme ka udhëzuar Ambasadën në Londër që t’i kërkoi gazetën britanike, “The Sun” që të tërheqë e përgënjeshtroë artikullin ku thotë se “në Shqipëri do të ngrihen kampe për të strehuar emigrantët e paligjshëm që Anglia kap në La Mansh”.

“I turpshëm lajmi i rremë që po përhapet në mediat britanike, për një strehë në Ballkan, fiks në Shqipëri për emigrantët që kalojnë kanalin e La Manshit. Kemi udhëzuar Ambasadën tonë në Britaninë e Madhe që të kërkojë përgënjeshtrimin e këtij lajmi të rremë”, deklaroi ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka.

Xhaçka thotë se Shqipëria ka pranuar me krenari të strehojë 4 mijë refugjatë afganë, por nuk do të shndërrohet kurrë në një vend-grumbullimi i politikave anti-emigracion të vendeve më të mëdha dhe më të pasura./gsh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close