Facebook, WhatsApp dhe Instagram dalin jashtë funksionit

Për orë të tëra, disa nga rrjetet sociale më të mëdha në botë Facebook, WhatsApp dhe Instagram kanë dalë jashtë funksionit.

Platformat më të klikuara të komunikimit me mesazhe janë bllokuar në të gjithë botën.

Nga kompania Facebook ende nuk ka asnjë deklaratë zyrtare mbi shkaqet e këtij ‘blackout’ të madh të platformave të saj.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close