Lajmrohen nga Facebooku:Kërkojmë ndjesë për problemet në qasjen në aplikacionet dhe produktet tona

Shumë përdorues të Instagramit, WhatsAppit dhe Facebookut aktualisht kanë probleme me këto aplikacione të njohura.

Instagram duket se ka “rënë” sepse shumë njerëz nuk mund ta përdorin aplikacionin. Disa përdorues në Twitter raportuan se ky aplikacion nuk po funksiononte siç duhet. U vu re se aplikacioni u rrëzua ose nuk ngarkon asnjë postim.
Kështu është edhe në Kosovë.

Nga Facebooku dhanë këtë njoftim në rrjetin social Twitter.

  • Ne jemi të vetëdijshëm se disa njerëz kanë probleme me qasjen në aplikacionet dhe produktet tona. Ne po punojmë që gjërat të kthehen në normale sa më shpejt të jetë e mundur dhe kërkojmë ndjesë për shqetësimin – thuhet në njoftim.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close