Mbahet mbledhja e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

Takimi i Komisionit me pjesëmarrësit e Kursit të Larte për Sigurinë dhe Mbrojtjen në Akademinë e Forcave te Armatosura të Shqipërisë.
Vendi: N506 Koha: 11:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close