Presidentja e Komisionit Evropian, von der Leyen:Ne ju duam në Bashkimin Europian

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von de Leyen, iu drejtua gazetarëve dhe deklaroi se ajo dëshiron që vendet e Ballkanit të shohin se BE është partneri i tyre më i mirë.

“Ne duam t’u dërgojmë atyre një mesazh se i duam në BE. Ne jemi një familje evropiane. Ne ndajmë të njëjtat besime, histori, kemi të njëjtin fat. Ka punë për të bërë në lidhje me të drejtat e njeriut dhe mediat, por është bërë përparim i madh, “tha Von der Leyen…

“Ne kemi interesa të përbashkëta dhe mund të zhvillohemi më mirë së bashku. Integrimi i Ballkanit Perëndimor në tregun e përbashkët duhet të përparojë. Mesazhi im për Ballkanin Perëndimor është – ne ju duam në BE, vazhdoni me reformat, qëllimi është para syve tanë “, tha presidentja e Komisionit Evropian./LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close