Mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot mban mledhje.

Rendi  i  ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverableve nga mbledhjet e mbajtura të Komisionit, datë 27, 29 korrik dhe 4 gusht 2021;
3.    Diskutim me Auditoren e Përgjithshme, znj. Vlora Spanca, rreth Kërkesës për caktimin e pagës për Auditorin e Përgjithshëm.
4.    Shqyrtimi i Raportit Financiar i Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën korrik-shtator 2021;
5.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Komisionit të Pavarur për Media 2020;
6.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2020;
7.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2020;
8.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të pronës për vitin 2020;
9.    Votimi i Raportit Vjetor Financiar i Autoritetit të Aviacionit Civil për vitin 2020;
10.    Votimi i Raportit Vjetor Financiar i KOSTT për vitin 2020;
11.    Të ndryshme.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close