Diskutohet lidhur me agjendën dhe marrëdhëniet e Kosovës me BE-në

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë të premten mban mbledhje.

Rendi i ditës

Takim me z. Tomáš Szunyog, Udhëheqës i Zyrës së BE-së në Kosovë, lidhur me agjendën dhe marrëdhëniet e Kosovës me BE-në.
Mediat mund të marrin vetëm pamje në fillim të takimit.

Vendi: C301Koha: 13:30

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close