Thesare mençurie – TOLSTOI

*Qeveria është një shoqatë burrash që na dhunojnë ne të tjerëve.
*Një nga kushtet e para të lumturisë është që lidhja midis Njeriut dhe Natyrës të mos prishet.
*As në luginën e hijes së vdekjes, dy dhe dy nuk bëjnë gjashtë.
*Të gjithë mendojnë për ndryshimin e botës, por askush nuk mendon për ndryshimin e vetes.
*Dy luftëtarët më të fuqishëm janë durimi dhe koha./Hejza

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close