36 aktakuza ndaj 40 personave u ngritën për 24 orë në Kosovë

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 36 aktakuza, kundër 40 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu bëhet e ditur se me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar dhjetë persona.

Gjithashtu, janë paraqitur pesë kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit kundër pesë personave dhe një kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak kundër një personi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close