426 gjoba brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shqiptuar 426 gjoba për shkelësit e masave kundër COVID-19.

Qeveria javë më parë vendosi masa të reja për të frenuar përhapjen e pandemisë, ndërsa bëri të ditur se masat e njëjta do të vazhdojnë edhe më tutje, pasi shkalla e rrezikshmërisë po vlerësohet ende e lartë.

Ndërkohë që gjatë ditës së premte u raportua vetëm një vdekje dhe 25 raste me të reja me COVID-19.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close