Udhëtarja në Aeroportin e Prishtinës kapet me 11 kg stoli argjendi

Në pikë kalimin kufitar te Aeroporti oficerët doganorë kanë parandaluar futjen e 11 kilogramëve stoli të argjendit.

Dogana njofton se Njësitet Antikontrabandë kanë ushtruar kontrolle tek udhëtarët të cilët udhëtonin nga Turqia përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës ku rreth orës 23:30 është selektuar një udhëtare e dyshuar për kontrolle detaje.

Pasi pala ka hyr në kanalin e gjelbër është selektuar për skanim të valigjes dhe kontrolle, në njërën nga valigjet e saj përmes skanerit është vërejtur se ka mallra të cilat nuk janë deklaruar në doganë dhe pas verifikimit është konstatuar se ka stoli argjendi të padeklaruara.

Gjithsejtë stoli argjendi 11.2 kg (unaza, vath, qafore, hallka dore, zingjire dore dhe qafe etj). Të gjitha mallrat janë konfiskuar ndaj udhëtares ka filluar procedura e rregullt kundërvajtës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close