Kryeministri Rama:“Në planet e mia është bashkimi i Kosovës dhe Shqipërisë”

Kryeministri Edi Rama tha se ka për cak në karrierën e tij aspiratën e bashkimit të Shqipërisë me Kosovën.

Ai mohoi që interes personal të jetë shndërirmi i një udhëheqësi presidencial apo çka tjetër i shtetit të bashkuar shqiptar, përveçse aspiratës kombëtare.

Ne televizionin “Klan” për emisonin “Zonë e Lirë”, Rama theksoi se “në planet e mia është bashkimi i Kosovës dhe Shqipërisë”.

“Unë presidenti i Shqipërisë dhe Kosovës?! Kjo nuk është në planet e mia! Bashkimi i Shqipërisë me Kosovën, po! Është aspiratë”-tha shkoqur Rama.

Sipas kryeministrit, pas viti 2030 ai e sheh veten  diku tjetër dhe larg politikës, por kjo nuk e pengon që të ketë atë plan të bashkimit të Shqipërisë dhe Kosovës, raportoi korrespondenti i RTK-së Denion Ndrenika.

“E shoh veten diku tjetër pas vitit 2030! Dua të kem të drejtën për të pasur një pjesë të fundit të rrugëtimit tim ku të marr frymë i çliruar nga superngarkesa e kësaj pjese të rrugës.

“Por, – vijoi kryeministri, – të them që në këtë pozicion qëndrohet kur ke të gjithë zjarrin e nevojshëm brenda”.

Rama shtoi se është e mjaftueshme për atë vetë si dhe për të gjithë të tjerët që shërbimet ndaj detyrës të kenë një limit.

“Përtej atij limiti t’i kthehem pasioneve, që janë të rëndësishme”-tha ai, kur u pyet se kur do të ikte Edi Rama.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close