Japonia blen 120 milionë doza shtesë të vaksinës Pfizer

Autoritetet japoneze kanë arritur një marrëveshje për të blerë 120 milionë doza shtesë të vaksinës kundër koronavirusit nga Pfizer.

Sipas marrëveshjes së nënshkruar nga Ministria Japoneze e Punës dhe kompania Pfizer, shpërndarja e 120 milionë dozave shtesë të vaksinës së koronavirusit do të fillojë në Japoni nga fillimi i vitit të ardhshëm./LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close