Angli: Dy milionë njerëz morën një dozë përforcuese të vaksinës ant-covid

Dy milionë njerëz në Angli kanë marrë një dozë përforcuese të vaksinës anti-kovid, njoftoi sot Shërbimi Shëndetësor Shtetëror i Anglisë (NHS).

Ministri i Shëndetësisë i Mbretërisë së Bashkuar, Sajid Javid, tha përmes Twitter se është bërë përparim i madh në imunizimin, i cili do të forcojë mbrojtjen e qytetarëve kundër virusit, raportoi “Guardian”.

Njerëzit e moshës 50 vjeç e lart, të rinjtë me probleme shëndetësore dhe punëtorët që janë në vijën e parë në luftën kundër COVID -it aktualisht mund të marrin një dozë përforcuese në Angli./LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close