Diskutohet lidhur me barrierat tregtare Kosovë-Serbi

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të martën mban mbledhje.

 

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 28.09.2021;
3.    Votimi i Raportit vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji – ZRRE, për vitin 2020;
4.    Shpallja e konkursit dhe formimi i Panelit intervistues për zgjedhjen e Zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullativ për Shërbimet e Ujit (ARRU);
5.    Diskutim për organizimin e një debati publik në Komision lidhur me barrierat tregtare Kosovë-Serbi, me propozim të KDI-së;
6.    Të ndryshme.
Vendi: N10

Koha: 11:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close