350 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID

Përkundër rënies së numrit të vdekjeve dhe numrit të ulët të rasteve pozitive në Kosovë, ende janë në fuqi masat e miratuara nga Qeveria për masat antiCOVID.

Po ashtu, po vazhdon edhe aksioni i Policisë nëpër terren, transmeton lajmi.net.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 357 gjoba për të gjithë qytetarët të cilët nuk kanë respektuar masat antiCOVID.

Ndërkohë, bartja e maskave, ora policore, hyrja në lokale me kartelen e vaksinimit apo testin PCR, si dhe orari i gastronomisë deri në orën 21:30, nuk dihet deri kur do të na shoqërojnë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close