Sot numërohen votat me kusht

Zëdhënësi i Komisioni Qendror Zgjedhor, Valmir Elezi, ka thënë se numërimi i votave me kusht në zgjedhjet lokale do të fillojë sot..

“Mund t’ju konfirmoj se të martën, në orën 11:00, do të fillojë numërimi i votave me kusht dhe atyre të personave me nevoja të veçanta”, tha ai.

Numërimi fillon nëntë ditë pasi u mbajtën zgjedhjet lokale, gjegjësisht më 17 tetor.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close