Numër i vogël i pacientëve me COVID-19 po marrin trajtim mjekësor

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka njoftuar se në Klinikën Infektive dhe spitalet e përgjithshme po vazhdojnë të trajtojnë pacientë me COVID-19, ndonëse në numër shumë më të ulët, krahasuar me muajt e kaluar.

“Sipas raporteve nga klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 59 pacientë, 20 prej tyre me oksigjeno-terapi dhe 5 në kujdes intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore”, thuhet në njoftim.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 9 pacientë, Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-covid-19, dhe Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme numri i pacientëve është si vijon: Spital i Pejës, 3 pacientë, Spitali i Gjakovës, 11 pacientë, Spitali i Gjilanit, 2 pacientë, Spitali i Mitrovicës, 7 pacientë dhe Spitali i Ferizajt, 4 pacientë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close