UEFA EURO 2016 Ukraina – Irlanda Veriore 0:2

Golin e parë për Irlanden Veriore e shënoi Mcauley në min (49′),dhe të dytin 0:2 në min. (90′) Mc Ginn.

1_0_19_2B66_3F3_1_C00000_0_0_0 (1)

Diku në min 57 është ndërprerë ndeshja për pak qaste për shkak të reshjes së breshërit.Por menjëherë pak më vonë filloi në tempon e njejtë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close