​289 gjoba për mosrespektim të masave Anti-Covid

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit në qytete të ndryshe të Kosovës, ka shqiptuar 289 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 1236 tiketa trafiku.

Ndërkohë, kanë ndodhur 16 aksident trafiku me të lënduar dhe 31 aksident trafiku me dëme materiale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close