Logoja e artistit nga Kosova, do të shoqërojë “Javën e Flamurit”

ATSH/ Pas hapjes së konkursit për logon e aktiviteteve festive për 28-29 Nëntorin, mes dhjetëra propozimesh, u shpall fitues krijimi i Zeni Ballazhit, që ndërthur elemente të

“Shqiponja e artistit nga Kosova, Zeni Ballazhi do të shoqërojë “Javën e Flamurit””, bëri të ditur ministrja e Kulturës, Elva Margariti.

Fituesi i konkursit të çelur më 3 nëntor u përcaktua nga Kolegjiumi i përbërë me ekspertë të fushës, i ngritur për këtë qëllim në Ministrinë e Kulturës.

Në garë u paraqitën 53 aplikantë dhe 75 logo.

/r.e/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close