Mihajloviq: “Vendimi i KOSTT, presion mbi serbët”

Zëvendëskryeministrja e Serbisë dhe Ministrja e Energjisë, Zorana Mihajloviq, është shprehur se vendimi i KOSTT në Kosovë për të mos mbuluar shpenzimet e energjisë elektrike për komunat veriore është presion mbi serbët.

Ka një seri tjetër të gënjeshtrave dhe konspiracioneve të orkestruara kundër popullsisë serbe në Kosovë. Borxhi prej 17 milion euro që KOSTT e raportoi në dhjetor 2020 është një rrenë”, është shprehur ajo për Tanjug.

“Është rrenë sepse deri në dhjetor furnizimi me rrymë në Serbi është bërë direkt nga Serbia”.

Ajo më tej ka thënë se nuk ka të dhëna që tregojnë se cili është shpenzimi për rrymë në komunat me shumicë serbe në pjesën veriore.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close